INFO

Alle praktische tips en veelgestelde vragen hebben we hier voor je verzameld.

LOCATIE

Het adres van de Werkspoorkathedraal is Tractieweg 41 in Utrecht. Je navigatie weet dan genoeg en wijst je graag de weg.

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag t/m zondag  ben je meer dan welkom op Creative Life. De deuren zijn open van 10.00 tot 17.00 uur. 

TICKETS

Om een Creative Life ticket te bemachtigen ga je naar de Ticketpagina. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee!

PLATTEGROND

Zodra de plattegrond van 
Creative Life bekend is vind je die hier. Heb jij jouw looproute langs al je favoriete pop-up shops al uitgestippeld?

PROGRAMMA

Oh wat valt er veel te beleven, ook in de Creative Living. Een aantal weken voor het event wordt hier het programma bekend gemaakt. 

OVERNACHTEN

Ga je naar Creative Life maar kom je niet uit de buurt? Maak er een heerlijk weekend van en blijf slapen in The Anthony Hotel in Utrecht!

FOOD & DRINKS

We zeggen great vibes, cool stuff én GOOD FOOD natuurlijk! Sit down and enjoy the taste. De tofste foodtruks (ook vegan en glutenvrij), sweets en koffie zijn te vinden op Creative Life.

PARKEREN

Rondom de Werkspoorkathedraal zijn meerdere betaalde parkingspots. Volg de instructies van de parkeerwachten voor het dichtsbijzijnde parkeerplekje. Let op: Heb je een ticket voor de vrijdag? Navigeer dan naar parkeergarage Berlijnplein 4! De pendelbusjes staat voor je klaar om je te vervoeren naar het event. Ook deze parking is betaald

WORKSHOPS

Learn the rules like a pro, so you can brake them like an artist – Je vindt de allerleukste workshops binnenkort op onze workshoppagina.

PIN ONLY

Op Creative Life kan alleen met pin worden betaald bij Foodtrucks en Garderobe. Workshops en stands nemen veelal een eigen pin mee en geen contant geld

FREE WIFI

Wifi is op Creative Life free and available.

Netwerk: CL2023

Wachtwoord: Creativelife2023

GARDEROBE

We zullen goed op jullie jassen en tassen passen. Gelijk bij de entree vind je de garderobe waar je voor € 2,- per dag je spulletjes weg kan hangen.

ELEKTRISCH LADEN

Natuurlijk zijn er bij de Werkspoorkathedraal meerdere laadpunten voor je auto. Meld even bij de parkeerwachter dat je hiervoor komt en je kan met een volle batterij naar huis!

OPENBAAR VERVOER

De Werkspoorkathedraal is heel goed te bereiken met het OV. Vanaf station Zuilen is het 8 min lopen. Cartesiusweg – Vlampijpstraat – Tractieweg. Of neem de bus (lijn5) vanaf Utrecht CS. Let op: Check altijd zelf even de 9292 site voor de actuele informatie.

SAY HELLO

Hi! Heb je vragen, een tof berichtje? Je vind ons in de buurt van het infopunt of we lopen rond! We kijken er naar uit jullie op Creative Life te ontmoeten.

KOOP JE TICKETS HIER