ABOUT US

JOOR

MY STORY

Hi, Ik ben Joor! Proud Founder of TOFF Creative Agency en nieuwe eigenaar van Creative Life. Ik ben een classy en bad-assy stylist en creator sinds 19… nog wat. Een hands on organisatie talent en duizendpoot die de wereld graag een beetje mooier maakt. Mijn eerste liefde is interieur- en eventstyling en daar is nu ook organisatie bijgekomen, Waarvan Creative Life 1 van mijn projecten is. Wel mijn grootste project hoor!

Ik geloof enorm in de vrouwelijke kracht en de persoonlijke waarde van alle prachtige vrouwen om ons heen. Who run the world? Juist. Dat vindt ik dus ook zo tof aan dit project! Dat ik ondernemende talenten een podium kan geven en kan helpen groeien. Niks geen “knutselbeurs”, maar een lifestyle event voor stijlvolle creatives en trendsetters. Geen bulk en massa, maar handgemaakt en oog voor detail. Ik hou der zo van!

Zoals de pay off van Creative Life zo mooi zegt; “It’s not a hobby, it’s a way of life” en dat is het ook echt! En dat is ook hoe ik het ervaar. Een manier van leven. Creativiteit heeft geen kader en ik dus ook niet. Mijn inspiratie komt overal vandaan, maar dat zullen jullie vast herkennen. Mijn ADD brein wil altijd geprikkeld worden, wil ontwikkelen, genieten van al het moois in het leven en kleurt graag buiten de lijntjes.

Zoals jullie wellicht al weten, ben ik wat minder goed in mezelf laten zien op social media, maar ben ik echt mega fan van persoonlijk contact. Fijne gesprekken met toffe, slimme, creatieve, grappige en prachtige mensen is het liefste wat ik doe! Ik heb een no-nonsense houding, lichtelijke sarcastische inslag een enorme drive om de wereld te ontdekken op allerlei vlakken en kan super grappig zijn.

Spreek me dus ook gerust aan voor een praatje of een bak koffie, lijkt me super om je te ontmoeten!

VISIE

Creative Life is waar vrouwen samenkomen, elkaar inspireren en van elkaar leren. Het is een reis van groei en ontdekking, waarin elke stap nieuwe mogelijkheden en verbindingen brengt. Een plek voor de trendsetters & lifestyle lovers. Voor classy en bad-assy vrouwen die inspiratie zoeken op allerlei gebieden; reizen, wonen, food, kunst en cultuur én spiritualiteit en psychologie. Bij de bewuste, natuurlijke manier van leven waar zij voor staat, zijn comfort, uitstraling en sfeer belangrijk. Op Creative Life shop je bewust en heb je waardering voor kwalitatief mooie producten en geniet je van de details. Hier nodigen we vrouwen uit om hun passies te omarmen, hun eigen pad te volgen en alles uit het leven te halen.

Welkom bij Creative Life, waar creatieve vrouwen samenkomen om hun dromen waar te maken, elkaar te versterken en een leven te creëren dat gevuld is met passie en betekenis.

Liefs,

WIL JE HET PERSOONLIJKE VERHAAL VAN JOOR HOREN? LUISTER DEZE TOFFE PODCAST VAN GAUWE KLAUWEN MET MARGRIET MEIJER (DE MAKERSCOACH).

IN DEZE PODCAST VAN GAUWE KLAUWEN GAAT MARGRIET MEIJER IN GESPREK MET JOOR. JOOR VERTELT OPENHARTIG OVER HAAR PERSOONLIJKE VERHAAL EN HOE ZIJ UITEINDELIJK HAAR EIGEN WEG HEEFT WETEN TE VINDEN. HET IS EEN INSPIREREND VERHAAL DAT LAAT ZIEN DAT HET LEVEN ALTIJD VOL BOCHTEN EN WENDINGEN ZIT MAAR DAARDOOR DE WEG VEEL MOOIER IS. MARGRIET EN JOOR HEBBEN EEN BIJZONDER GESPREK EN DELEN MOOIE INZICHTEN DIE VOOR IEDEREEN WAARDEVOL KUNNEN ZIJN. LUISTER DEZE PODCAST EN LAAT JE INSPIREREN DOOR JOOR EN HAAR VERHAAL!

JOOR VERTELT OVER HAAR WORSTELINGEN EN HOE ZIJ HIERDOOR HAAR EIGEN KRACHT HEEFT ONTDEKT. ZE DEELT HAAR ERVARINGEN OVER HET OVERWINNEN VAN ANGSTEN, HET VINDEN VAN HAAR PASSIE EN HET DURVEN NEMEN VAN RISICO’S. JOOR HEEFT GELEERD DAT HET BELANGRIJK IS OM TROUW TE BLIJVEN AAN JEZELF EN TE GELOVEN IN JE EIGEN KUNNEN. HAAR VERHAAL IS EEN INSPIRATIE VOOR IEDEREEN DIE OP ZOEK IS NAAR ZIJN OF HAAR EIGEN WEG IN HET LEVEN. LUISTER NAAR DEZE PODCAST EN LAAT JE MEENEMEN DOOR HET BIJZONDERE VERHAAL VAN JOOR EN DE WIJZE LESSEN DIE ZIJ HEEFT GELEERD.

A NEW START

PODCAST TALK

MET MARGRIET MEIJER

CONTACT?

info@creativelife.nl