VISUAL EXPERTS

Hier vind je alle toppers die zorgen voor de prachtige beelden en presentatie.

CCREATES

Hi, ik ben Carmen!

Ik ben een creatieveling, een fladderaar. Iemand die in alles iets moois ziet. Zo is ook mijn liefde voor video ontstaan en eigenlijk pas écht gegroeid in de afgelopen jaren. Ooit begonnen op de dansacademie met het doel om vooral de kunst van dans over te brengen aan anderen. Zelf op het podium staan paste ook wel bij me, maar was niet iets waar ik écht gelukkig van werd.

Anderen laten schijnen – dáár word ik gelukkig van. Mooie gesprekken voeren, mensen om me heen laten ervaren dat ze volledig zichzelf mogen zijn – omdat dat is wat deze wereld een beetje mooier maakt: echtheid.

Ik hou van spontaniteit en simpliciteit. Het verhaal van mensen vertellen op beeld door middel van zo min mogelijk poespas en ingewikkelde scripts maakt dat men vaak volledig ontspannen voor de lens staat. Zo ontstaan de meest pure beelden waarin je écht jezelf terug ziet, een waardevolle spiegel.

Omdat ik het niet kan laten om zelf ook nog af en toe vóór de lens te staan, om toch dat podium te pakken waar ik ooit begonnen ben, maak ik ook nog graag tijd voor presentatieklussen en modellenwerk. Zo zal ik me ook altijd kunnen blijven verplaatsen in de mensen voor mijn lens en kan ik ze waardevolle inzichten geven. En om dan toch mijn achtergrond als danser te verbinden aan mijn werk als videograaf, ontstond zo mijn motto:

“Let movement be the start, to translate your story into art.”

NINA SNAPHAAN FOTOGRAFIE

Hé jij daar! Mijn naam is Nina en ben een enthousiaste en vrolijke fotografe. Niet je typische “photographer next door”, maar een met een zichtbare beperking. Deze beperking heeft me in het leven en binnen mijn boss babe bedrijf zeker niet laten tegenhouden. Ik mis dan wel een functionerende rechterarm, maar ik mis zeker geen passie. Mooie shoots grijp ik met beide handjes aan én steek mijn handen graag uit de mouwen ;-).
Had ik al gezegd dat ik over een behoorlijke dosis zelfspot beheer? Ach, dat merk je vanzelf. Tijdens shoots zullen we dan ook veel lachen, waardoor jij je hopelijk snel JIJ voelt.

Bij mij kun je terecht voor jouw PERSONAL BRANDING shoots. Mijn stijl is warm, puur, licht en krachtig. Het is belangrijk jouzelf te laten zien binnen je bedrijf en hoe kun je dit beter doen dan mooie beelden te hebben van jezelf? Waarin jij jouw echte IK laat zien en waar jouw bedrijf voor staat.

Naast personal branding bied ik ook andereshoots: zwangerschap, newborn, bruiloft, lovebirds en kleine gezinnen.

Neem gezellig een kijkje op mijn socials en wie weet tot ziens!

Liefs, Nina

FIJNE KLIK

Hoi! Ik ben Willemijne, een creatieve duizendpoot en het gezicht achter de lens van FIJNE KLIK.

Ik ben iemand die gek is op mooie momenten vastleggen. Al van kinds af aan ben ik altijd gefascineerd geweest door foto- en videografie; en nu is het dan ook echt mijn beroep! Mij is gevraagd filmbeelden van dit mooie evenement vast te leggen. Een feestje om te mogen doen. Hier krijg ik energie van. Ik houd van creativiteit. En hoe fijn is het om omringd te zijn door zoveel creatieve mooie mensen tijdens Creative life. Ik film en fotografeer vaak bruiloften, maar ben me steeds meer aan het focussen op de creatieve zzp’ers, omdat daar mijn vlammetje van aan gaat. Samen kijken naar wat jouw verhaal, kracht en passie is en dit terug laten komen in beelden die je kunt gebruiken om jezelf naar je ideale klant te profileren.

Ik ben dus heel benieuwd naar jouw verhaal! Laten we samen mooie dingen creëren :).<br
Lieve groet, Willemijne

STUDIO KEEELLY

Hi Creatieveling!

Ik ben Kelly. Een enthousiaste gedreven fotografe, woonachtig in het kwekersdorpje Boskoop samen met mijn lieve vriend en zoontje. Als fotograaf ben ik geconcentreerd, pietje precies en altijd mega enthousiast! Als ik een perfect plaatje te pakken heb, dan zul je dat ook zéker horen. Ik ben gék op Latte Macchiato en Tiramisu, dat laatste kun je me echt voor wakker maken. Als ondernemer ben ik altijd in de weer en ik word daar ontzettend gelukkig van. Maar het aller gelukkigst word ik (naast mijn gezinnetje 😉 van andere ondernemers blij maken met prachtige beelden voor hun bedrijf.

Studio Keeelly helpt jouw bedrijf met ijzersterk beeldmateriaal. Creëer professionaliteit, herkenbaarheid én een onuitwisbare indruk.

Geef jouw portfolio, website én social media de WAUW factor, en trek potentiële klanten naar jou toe door professionele beelden van jezelf én je gerealiseerde projecten.

Potentiële klanten dromen weg bij jouw portfolio, daarom zullen ze jouw diensten sneller onthouden én inschakelen als je portfolio en je gehele website er aantrekkelijk uitziet.

Het complete plaatje. Jezelf én jouw werk laten stralen op beeld. Dat is wat ik samen met jou wil bereiken. Gaan wij binnenkort samen aan de slag? Ik wil je met al mijn kennis en enthousiasme heel graag helpen!

MARJON PUL

Enthousiast, gezellig en lekker nuchter. Dat is precies wat mij omschrijft!

Ik ben Marjon Pul, 21 jaar en net klaar met mijn studie Communicatie. Al jaren is fotografie mijn passie, maar 1,5 jaar geleden besloot ik hier mijn werk van te maken en richtte ik mijn bedrijf op.

Als branding fotograaf help ik vrouwelijke ondernemers aan professionele foto’s. Een goede uitstraling is namelijk onwijs belangrijk om (de juiste) klanten aan te trekken.
Ik houd van mooie plaatjes en ben erg creatief, maar werk nooit zonder strategie. Wie ben jij? Wat wil je uitstralen en wat voor foto’s passen daarbij? Het zijn vragen die ik altijd stel om zo te zorgen voor krachtige, professionele beelden. Daarbij neem ik alle tijd en heb ik aandacht voor jou om samen te zorgen voor een gezellige, ontspannen shoot met goed resultaat.

Kun jij ook nieuwe, professionele beelden gebruiken? Ik help je graag!

STORIES & SHAPES

Hi Hi!

Ik ben Ellen, 25 jaartjes oud en het gezicht achter Stories & Shapes!

Creatieve product en lifestyle fotografe, grafisch vormgever en obsessed met interieur & concept styling!

Super veel zin om op zondag alle creatieve ondernemers en hun prachtige werk te mogen vastleggen!

En ben je na het evenement op zoek naar een gezellige dag vol foto’s maken van jouw producten of om andere creatieve ideeën uit te werken, dan weet je me te vinden!

Hopelijk tot zondag en oeeeh zwaai even als je me ziet! Vind ik leuk!

ZE ZIJN TE BOEKEN